Voor de zevende keer organiseren YMCA Zoetermeer en buurtvereniging Seghwaert op Dreef de Huttenbouwbouwweek in Zoetermeer. Kinderen kunnen naar hartelust timmeren/ zagen en spelen.

Heb je zin om deze zomer nog een gave week te beleven en ben jij tussen 8 en 12 jaar? Dan kun je meedoen met de Huttenbouwweek van 12 tot en met 16 augustus 2024 in Seghwaert, Zoetermeer. Je kunt een hele week hutten bouwen van pallets, spellen spelen, en lekker buiten zijn. Een volledig verzorgd programma inclusief lunch van maandag tot vrijdag, met lekker thuis slapen. Een week lang weg en toch dicht bij huis in de 5e week van de zomervakantie. 

De kosten voor de hele week zijn 75,-, waarbij korting met de Zoetermeerpas mogelijk is.

Opgeven kan via www.ymcazoetermeer.nl 

Voor ouders, broers of zussen of anderen die al ouder zijn dan 16 en ook een leuke week willen beleven met de deelnemers en het vrijwilligersteam, geef je dan nog snel op als vrijwilliger, voor minimaal 2 dagen of de hele week. Dit kan ook via de website.

Bel met Justin voor vragen of meer informatie: 06-53332627.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-