EnergiecoachesAfgelopen week zijn er weer 20 nieuwe energiecoaches voor Zoetermeer bijgekomen. De vrijwilligers volgden afgelopen weken een training en sloten dit af met een diploma-uitreiking op dinsdag 2 juli. Wethouder Energietransitie Bouke Velzen overhandigde de geslaagden hun diploma.

De nieuwe energiecoaches kunnen woningeigenaren in de stad helpen om energiezuiniger te wonen. Met de komst van de 20 nieuwe coaches staat de teller voor Zoetermeer op ruim 40. Deze vrijwilligers zetten zich in om andere inwoners van Zoetermeer te helpen met onder andere het aanvragen van een gratis energiescan van hun woning.

Dit seizoen is trouwens hét moment om uw woning winterklaar te maken. DEZo (Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer) verzorgt voor u de gratis energiescan en geeft daarna een advies op maat om uw woning energiezuiniger te maken. U kunt de scan aanvragen via www.dezo.eu/energiescan

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

 

-advertenties-

-goede doel-