bridgen copyBridgen is toch saai? Bridgen is toch voor oude mensen? Bridgen is toch hartstikke moeilijk? Nee, nee en nee dus... Bridgen is een ontzettend leuke en interessante (denk)sport die nooit gaat vervelen. Die je overal kunt spelen.

Waar je leuke contacten opdoet en je hersens laat kraken. Waarbij je, omringd door andere leuke mensen, een middag of avond gezellig doorbrengt. Je speelt een aantal rondes bridge om desgewenst af te sluiten met een goed gesprek aan de bar. Dus nee, bridgen is niet saai en helemaal niet alleen voor oude mensen. Iedereen is van harte welkom!

Bridgen moet je wel eerst leren. Maar hoe leuk is het om met een ploeg gelijkgestemden gezamenlijk de lessen te volgen, met elkaar de beginselen te leren en al doende goed beslagen de bridgeclub in te stromen. Vele vriendschappen zijn hier al uit ontstaan! De nieuwe lessen staan weer op de site van www.bridgeschoolzoetermeer.nl en aanmelden kan ook al. Twijfel je nog? Meld je dan aan voor de gratis introductieles bridge op maandagmiddag 16 of dinsdagavond 17 september 2024.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-