20240708 eurus in buytenwegh 1000pxHoe bevalt uw buurt? Wat vindt u fijn en wat kan er beter? Voelt u zich veilig in Buytenwegh en heeft u ideeën voor verbetering? Dat soort vragen gaat de gemeente stellen aan bewoners en ondernemers in de wijk Buytenwegh.

Eurus in Buytenwegh

Buytenwegh is één van de 3 wijken die het college van burgemeester en wethouders heeft aangewezen als wijken van de toekomst. De komende maanden gaan medewerkers van bureau Eurus in opdracht van de gemeente en woningcoöperaties de wijk in. Ze praten met inwoners, ondernemers en maatschappelijk organisaties over wat goed gaat en beter kan in de wijk. De bewoners van de wijk ontvangen een ansichtkaart met meer informatie. Eerst ontvangen bewoners van de Hovenbuurt een kaart daarna de bewoners van de Rodenbuurt.

Ook is er een speciale website waar u uw mening kunt geven over de wijk. De website is hier te vinden: www.samenbuytenwegh.nl. Als u wilt meedenken over het vervolg op de wijkverkenning kunt u dit ook aangeven op de website. Er worden in oktober 2 bewonersavonden georganiseerd om de resultaten van de wijkverkenning te presenteren. De wijkbewoners ontvangen hiervoor nog een uitnodiging.

Vervolg

Als de wijkverkenning klaar is, komt er een advies over een vervolgaanpak voor de wijk. Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad nemen hierover een besluit. Meer informatie? Kijk op www.samenbuytenwegh.nl.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-