Lake 1Het was weer een magisch weekend met de derde en grootste editie tot dusverre van Live at the Lake. Aan het prachtige strand van het Noord-Aa in Zoetermeer werd een onvergetelijk festival neergezet, waar duizenden bezoekers van hebben genoten.

Lake 2Lake 3De line-up van artiesten, waaronder Son Mieux, Bankzitters, Emma Heesters en Waylon & The Clarks stond ook dit jaar garant voor een weekend vol fantastische muziek.

Live at the Lake heeft een reputatie opgebouwd als goed georganiseerd en gezellig festival. Aanwezige beveiliging, EHBO, de reddingsbrigade en verkeersregelaars zorgden gezamenlijk voor een goed en veilig verloop van het tweedaagse feest.

Lake 4Naast de optredens waren er op het festivalterrein diverse voorzieningen voor de bezoekers. Zo was er een silent disco op het eiland en een DJ op het foodcourt terrein. In het foodcourt stonden weer veel lokale ondernemers, waaronder Reas, Patat&More, Hudson en Indofoods, met hun comfort food. Het Ministerie van Geluk, gespecialiseerd in veganistische lekkernijen was dit jaar ook vertegenwoordigd.

Klik hier voor alle foto's van Live at the Lake: https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Zoetermeer-Actief/Life-At-Lake-Zoetermeer-2024

Foto’s en video: Leon Koppenol

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-