IMG 3111 copyNiet alle kinderen hebben thuis de mogelijkheid om rustig huiswerk te maken. Daarom biedt Piëzo op haar locaties Studieplekken aan, waar vrijwilligers kinderen ondersteunen met huiswerk. Bij de Studieplek in Wijktuin Noordhove is nu ruimte voor nieuwe leerlingen uit groep 4 tot en met 8 en de eerste klas van het voortgezet onderwijs.

De Studieplek biedt een gezellige en ontspannen omgeving waar kinderen op donderdagmiddag terecht kunnen na schooltijd. Hier krijgen ze hulp met hun studievaardigheden en basisvakken als rekenen en taal, met wat drinken en eten erbij. De sfeer en de persoonlijke aandacht van de vrijwilligers zorgen ervoor dat veel kinderen huiswerk zelfs leuk vinden. Dit samenzijn draagt bij aan betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen.

De Studieplek in Noordhove is ook goed bereikbaar voor kinderen uit Oosterheem en Seghwaert. Ouders die hun kind willen aanmelden of vrijwilligers die zich willen inzetten, kunnen contact opnemen met Christa de Jonge via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-18543845.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-