BradguitarWilsonHet spel van de Californische Brad ‘Guitar’ Wilson is indrukwekkend, zijn songs ijzersterk, zijn repertoire veelzijdig: een mix van blues-/rockclassics en eigen nummers. Brad is één met zijn gitaar en heeft een duidelijke eigen sound.

Geflankeerd door zijn band staat de uit Amerika afkomstige blues-rock gitarist Brad Wilson op het podium bij JJ Music House. Brad, die talloze keren getoerd heeft met de legendarische band Chicago, scoorde met de filmtrack ‘Teaser’ uit de film Vampires van John Carpenter zijn 1e Amerikaanse hit. Dat hij ook een echte hitmaker is, bewijzen zijn vijf uitgebrachte albums. Zijn laatste album uit 2023 Lovers Before Sunrise heeft drie nummer 1-hits opgeleverd op de radiolijsten in California.

The Handsome Hound Dogs, support-act van deze avond, is een energieke bluesrock band die bekend staat om hun rauwe, soulvolle geluid.

Vrijdagavond 18 oktober, aanvang 20.30 uur.
Meer info en ticket: www.jjmusichouse.nl 

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-