Bij een schietpartij bij winkelcentrum Meerzicht is een persoon gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft één verdachte aangehouden en de omgeving, inclusief een deel van het winkelcentrum, is afgezet.

Bij een schietpartij op de Herenwaard in Zoetermeer is dinsdagmiddag een persoon zwaar gewond geraakt. Het incident vond plaats in het winkelcentrum Meerzicht, waar de hulpdiensten snel ter plaatse waren. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft één verdachte aangehouden en doet verder onderzoek naar de toedracht van de schietpartij.

De omgeving is afgezet om het onderzoek niet te verstoren. Ook een gedeelte van het winkelcentrum is afgesloten voor het publiek. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie om meer duidelijkheid te krijgen over het incident.

Dit schietincident heeft voor veel onrust gezorgd onder de bewoners en bezoekers van het winkelcentrum, dit vooral omdat het incident tijdens openingstijd plaatsvond.  De politie is met een groot aantal agenten aanwezig.

-advertenties-

-goede doel-