land-water-sneeuwOp zaterdag 2 juni vanaf 18:00 uur vindt “Ter land, ter water en in de sneeuw” plaats in SnowWorld Zoetermeer. Ski of snowboard over een waterbak van maar liefst 23 meter lang en haal de overkant! Wie haalt de bel aan de overkant van de waterslide en wie haalt een nat pak?

Iedereen die de bel laat luiden, maakt kans op mooie prijzen, met onder andere een HTC smartphone, een reischeque van Sunweb t.w.v. € 250,- en twee tickets van transavia.com.

Iedereen mag deelnemen aan “Ter land, ter water en in de sneeuw”! Inschrijven kan 2 juni om 18.00 uur en deelname bedraagt € 12,50 en € 2,50 voor jaarkaarthouders. Dit is inclusief een 2 uur skipas, één consumptie en bittergarnituur tijdens de prijsuitreiking om 20:15 uur. Om 20:45 uur kan iedereen de wedstrijd Nederland – Ierland op groot scherm bekijken in de bar. Bier, fris en wijn kosten deze avond € 1,75.

 Alleen de overkant halen te makkelijk? De echte pro’s kunnen zich opgeven voor het aansluitende evenement “Splash for Cash” om 20:30 uur. Maak de beste trick over de waterbak, haal de overkant en maak kans op een deel van de prijzenpot van € 1500,- ! Voor meer informatie, ga naar www.snowworld.com.

 De evenementen worden mede mogelijk gemaakt door Sunweb, transavia.com, HTC en hoofdsponsor Pepsi.

-advertenties-

-goede doel-