Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De eerste zondag heeft als thema Vakantieperikelen. Een vakantie, maar dan gewoon thuis. Geen hoofdbrekens over wat allemaal mee moet. Geen uren van tevoren op het vliegveld zijn. Gewoon naar het Nicolaaspark voor een korte vakantie.

 

Bezoekers kunnen het festival beleven op verschillende manieren. Artiesten brengen hun muziek ten gehore op het Muziekpodium Op Wielen en lopen rond ‘In ‘t Wild’. Er worden workshops georganiseerd en er is voor elk wat wils. Voor vaders, moeders, kinderen en natuurlijk opa’s en oma’s.

Programma zondag 19 juli

Op het Muziekpodium Op Wielen kunnen bezoekers kijken en luisteren naar Banda Matatu en Callkoen. In ’t Wild zijn Prinses Lik me Vestje en Post’m te bewonderen. De Zinderende Zondagse Zomerloterij is er elke zondag om mooie prijzen te winnen.

Banda Matatu   Callkoen
 Prinses Lik me vestje  Postm

Daarnaast is er iedere zondag Kunst in en om ’t Park. In de Terra Art Projects Box zijn er kunstenaars aanwezig. Vandaag zijn dat Kiek Haket en Guido Sprenkels. Je kunt hun kunst bekijken en vragen aan ze stellen. In de galerie van Terra Art Projects is een pop-up expo met deze zondag een expositie van Jan Paul Tang in het ‘Terratorium’.

Workshops zijn een vast onderdeel van Zondag in ’t Park. Kinderen kunnen hun kunstzinnige talenten aanboren bij Atelier Le Rouge en CKC & Partners. Knutsel een windmolentje of maak je eigen kralenarmband.

Dit jaarlijks terugkerende kleinschalige festival is voor velen niet meer weg te denken uit Zoetermeer. Sinds vorig jaar ontvangt het festival geen subsidie meer en moet zichzelf redden. Dat is voor deze editie - al deels - gelukt via onder andere crowdfunding.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-