30x30 afbeelding persEen nieuwe expositie bij Terra Art Projects heeft voor ieder wat wils: dat is wat 25 deelnemers van de kunstorganisatie aan het publiek laten zien. De titel van de expositie verraadt de belangrijkste voorwaarde om te mogen deelnemen: het werk moet een afmeting hebben van 30x30cm.


De vastgestelde maat betekent zeker niet dat alle kunst ook hetzelfde is. Integendeel: alle 25 deelnemers hebben hun eigen stijl, kleurgebruik en inspiratiebronnen. Denk aan de muziek, die Fieke Hordijk in haar wandobjecten van messing verwerkt, de zachte draadjes, wol en vilt van Verolique Jacobse en Loulou Joolen of de geometrische designobjecten van Charlotte Wagemaker, geïnspireerd op de Islamitische architectuur.
Ook de teken- en schilderkunst is goed vertegenwoordigd. Gerard Kamphuis toont zijn kenmerkende expressionistische weerspiegelingen, Marja Milo en Leo van der Meer hun indringende portretten en Debora Makkus haar bijzondere realistische werk.


Het is slechts een deel van de bijzondere collectie van veertig werken die te zien en te koop zullen zijn.
De expositie 30x30 is te zien van zaterdag 10 augustus t/m woensdag 25 september. Locatie: Dorpsstraat 12, Zoetermeer. Het TERRATORIUM (toegang gratis) is geopend van wo t/m zo (13-17 uur). Er zullen regelmatig kunstenaars aanwezig zijn.

 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-