Beroepscollege Zoetermeer Praktijk is trots op de leerlingen van de school, die nu door de coronacrisis thuis zitten en hard werken aan hun taken. Ook werden op de afdeling Groen kleine geitjes geboren.

Alle docenten werken keihard achter de schermen (letterlijk en figuurlijk dit keer) en hebben dagelijks via Teams contact met de leerlingen.

De leerlingen krijgen, verdeeld over verschillende jaargroepen en niveaus, elke dag digitale opdrachten door via de computer. Docente Karlijn Berends: “Wij beseffen hoe lastig de situatie op dit moment is. Wij zijn dan ook enorm trots op onze leerlingen. Ze pakken het heel goed op en werken vanuit huis vol motivatie aan hun schoolwerk.”

 geitjes praktijk  alpaca praktijk

Geboorte nieuws op afdeling groen

Op de afdeling Groen van Beroepscollege Praktijk gaat het leven intussen gewoon door: er werden deze week kleine geitjes geboren in de geitenstal. Ook kwamen er volgende week twee alpaca’s aan, die rustig mogen wennen aan hun nieuwe verblijf.

 

Twee leerlingen van het Beroepscollege Praktijk, Jaydah en Djaiony, hebben een filmpje gemaakt over corona en thuisscholing.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-