svbn1Op donderdag 5 mei vindt de negende editie plaats van de Nationale Straatvoetbaldag op het plein aan het Rakkersveld 147 in Palenstein. Op deze sportieve en vooral gezellige dag strijden de voetbalteams voor een plekje in de finale van de Nationale Straatvoetbal-kampioenschappen. De wedstrijden vinden plaats van 09.00 tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom om de voetballers aan te moedigen en mee te doen aan de andere activiteiten zoals schminken, pannavoetbal en een latjetraptoernooi.

Foto BAfgelopen weekend vonden in Breda de Nederlandse Jeugdkampioenschappen Schermen plaats. De jeugd van Zaal Kardolus scoorde hierbij goed.  Met het brons voor Maurits en de 6e plaats voor Marissa toonden de coaches Olaf Kardolus en Stéphane Ganeff, zelf oud-Olympiërs, zich tevreden.

openlux 2016 4 4083Zaterdag 23 april  vond in Differdange/Luxemburg de Open de Luxembourg 2016 plaats, een zeer groot internationaal toernooi van de Luxemburgse Karate Federatie waar gestreden wordt op Europees niveau.

1414Het was spannend afgelopen zondag. De beste twee penaltynemers van E & F jeugs streden namelijk in de finale om de fel begeerde titel en bokaal. Zo'n finale is altijd spannend, maar helemaal als er een replay aan te pas moet komen. Wie zullen de winnaars zijn van 2016!?

fc zoetermeer 3FCZ verliest met 1-3 van hekkensluiter ASW uit Waddinxveen en haakt definitief af in de titelstrijd. Bij winst was er nog een kleine kans geweest op de titel geweest. De club uit Rokkeveen wist echter geen vuist te maken tegen ASW.

 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-