20180829 13202020180829 132023Bezoekers van Het Forum Zoetermeer (Stadhuisplein 1) kunnen tot en met 15 september genieten van een bijzondere fototentoonstelling over heden en verleden van de Natuurtuin Zoetermeer gecombineerd met een unieke serie bruidsfoto’s gemaakt in de Natuurtuin of elders in het Westerpark.

De natuurtuin en IVN Zoetermeer bestaan dit jaar 40 jaar en hebben daarom een expositie samengesteld met trouwfoto's die zijn genomen in het Westerpark of de Natuurtuin. Veel bruidsparen uit Zoetermeer hebben hun trouwreportage in het Westerpark en/of de Natuurtuin laten maken en stuurden hun mooiste foto op. Ook Foto Linthout uit de Dorpsstraat stelde verscheidene foto’s beschikbaar.

De fototentoonstelling toont niet alleen een stukje geschiedenis, bezoekers krijgen ook een beeld van de Natuurtuin anno 2018. Zo wordt niet alleen aandacht besteed aan de landschappen, dieren en planten maar ook aan de mensen zonder wie de natuurtuin niet kan bestaan: de bezoekers, natuurtuingidsen en onderhoudsvrijwilligers.

 

 

De tentoonstelling die is samengesteld door Natuurtuin vrijwilligster Joke van der Veer, is een initiatief van het Forum Zoetermeer en de Vrienden van de Natuurtuin Zoetermeer. De foto's zijn nog tot en met 15 september te zien in het Forum, op het niveau van het Stadhuisplein.

-advertenties-

-goede doel-