IMG 2722 copyOp dinsdag 2 juli vierde schaakclub 'Inzet Palet Welzijn Rokkeveen' een succesvol einde van het tweede kwartaal van 2024 met een feestelijke afsluiting. Tijdens deze bijeenkomst werden Joost Mostert en Sico Enzler in het zonnetje gezet voor hun uitstekende prestaties.

Joost Mostert, een ervaren lid van de club, wist indruk te maken met een uitzonderlijke score van 19 uit 20 partijen, wat neerkomt op een verbazingwekkende 95% score. Voor deze prestatie ontving hij de felbegeerde beker als kampioen van het kwartaal.

Sico Enzler, een nieuw lid dat nog maar kort deel uitmaakt van de club, werd eveneens gehuldigd met de runner-up beker. Ondanks zijn korte lidmaatschap behaalde Sico een prachtige score van 7.5 uit 10 partijen, wat overeenkomt met een uitstekende 75%.

Schaakclub Inzet Palet Welzijn Rokkeveen staat bekend om zijn inclusieve en gastvrije sfeer. De club nodigt enthousiaste schaakliefhebbers uit om deel te nemen aan hun wekelijkse bijeenkomsten op dinsdagmiddag, gehouden bij Inzet Palet Welzijn aan de Nathaliegang 79 in Rokkeveen, Zoetermeer. De bijeenkomsten vinden plaats van 13:30 tot 16:15 uur, waarbij elke deelnemer twee partijen van 30 minuten per stuk speelt tegen gelijkwaardige tegenstanders.

Of je nu een ervaren clubschaker bent of gewoon graag een potje schaakt als hobby, iedereen is van harte welkom om langs te komen en deel te nemen aan de gezellige schaakmiddagen. Het motto van de club is 'meedoen is belangrijker dan winnen', wat de nadruk legt op plezier hebben in het schaken en de gemeenschappelijke passie voor het spel delen.

Voor meer informatie over de schaakclub en hoe je kunt deelnemen, kun je contact opnemen met Gerard Arp (telefoon: 0793163084) of Frans van der Elst (telefoon: 0620699949), of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-