shorttrack silverdome 15 nov

junior shorttracker David ten Cate van de IJsvereniging Zoetermeer (foto door Hank Prinsen)

Komende zaterdag wordt er in Zoetermeer in de Silverdome de eerste landelijke competitiewedstrijd verreden voor de KNSB Cup Shorttrack. In de ochtend nemen vanaf 10.00 uur diverse junioren van de IJsvereniging Zoetermeer (YVZ) deel, waaronder David ten Cate, Kjeld Vloemans, Silke van Riel, Rick de Groot en Constanze Kluivers. De beste shorttrackers zullen meedoen in de A-divisie, die in de middag vanaf ongeveer 14.00 uur op het programma staat. Het nationale shorttrackteam (met YVZ’ers Freek van der Wart en Koen Hakkenberg) is niet aanwezig, omdat zij komend weekend meedoen aan de tweede World Cup wedstrijd in Montreal, Canada. In ieder geval zullen wel de nationale Opleidingsploeg en Jong Oranje deelnemen aan deze wedstrijden.

Het beloven weer mooie en spannende shorttrackwedstrijden. Iedereen kan komen kijken in de Silverdome; de toegang is gratis.

 

KNSB-cup 1

Locatie: PWA/Silverdome Zoetermeer

Start: zaterdag 15 november 2014. Inrijden van divisies D,E,F om 9.30 uur en start ochtendwedstrijden 10.00 uur.

Inrijden van de divisies A,B en C (inclusief nationale rijders) is gepland vanaf 13.30 uur. Start middagwedstrijd is gepland vanaf 14.00 uur met als eindtijd ongeveer 17.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-