politie uniform 4Rond 04.00 uur op 4 mei kreeg de politie de eerste melding binnen van auto inbraak. Tot aan 5.30 uur kwamen er twaalf meldingen binnen van inbraken in voertuigen. De politie spreekt dan ook van een inbraakgolf.

De inbrekers zijn gestart bij de Mandelabrug, daarna via de Zuidweg en het Bredewater lieten zij tot aan de Driekant een spoor van vernieling en diefstal achter. Autoruiten werden ingeslagen en een onbekend aantal goederen zijn weggenomen. Bewoners van het Driekant hoorde glasgerinkel en belde de politie. De dief of dieven zijn bij aankomst van de politie niet aangetroffen. 

Inmiddels hebben veel mensen aangifte gedaan en zijn er sporen opgenomen door de Forensische recherche. Op meerdere auto's zijn sporen gevonden van de mogelijke dader(s). 

 

Getuigen en camerabeelden gezocht

De politie roept getuigen op zich te melden. Ook beelden van bewakingscamera's zijn van harte welkom om het onderzoek te versnellen. Heb je iets gezien of gehoord van de auto-inbraken in de omgeving van de Nelson Mandelabrug, het Bredewater of de Driekant? Of heb je camera’s hangen waar de verdachte op kan staan, neem dan contact met de politie op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. op 0800-7000

-advertenties-

-goede doel-