vogelwerkgroepVogelwerkgroep Zoetermeer moest net als veel andere verenigingen maandelijkse ledenbijeenkomsten, buiten excursies en een cursus afzeggen. Maar de Coronatijd leidde ook tot een nieuwe digitale visie, waarbij meer dan voorheen kennis en ervaring gedeeld wordt op het digitale platform.

Voor de vogelcursus die op de planning stond maar niet door kon gaan, was al een wachtlijst. In de nieuwe digitale visie wordt deze cursus gedigitaliseerd en kunnen er meer geïnteresseerden aan deelnemen. De website van de werkgroep is uitgebreid en bevat nu meer foto's en nieuws. Op het Youtube kanaal van de Vogelwerkgroep staat een nieuwjaarsinterview met voorzitter Marcel van der Tol.

De Vogelwerkgroep wil zich met de nieuwe digitale visie inzetten om de ervaren vogelaars te binden en kennis te delen voor jonge of minder ervaren natuurliefhebbers. Het gaat hierbij niet alleen om vogels, maar ook om andere soortgroepen en in zijn algemeenheid om de natuur in en om Zoetermeer.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-