HeemAvenue previewIn de wijk Oosterheem worden op verschillende locaties in fases nieuwe woningen gebouwd. Het volgende project staat al in de startblokken: HeemAvenue. Op de braakliggende stukken grond langs de Hugo de Grootlaan en de Aletta Jacobslaan staan in totaal 166 koop- en huurwoningen op het programma.

Projectontwikkelaar Van der Kooy is reeds geruime tijd in samenwerking met de gemeente bezig met de ontwikkeling van deze stroken grond; in eerste instantie project T-strook genoemd. Nu staan de seinen op groen en kan er gestart worden met de eerste fase.

In HeemAvenue I, aan de Hugo de Grootlaan, staan 69 woningen in de planning. Het gaat om 23 eengezinswoningen, 22 koopappartementen en 24 huurappartementen. De grootte van de appartementen variëren van 68 tot 82m². De eengezinswoningen worden ruim opgezet en zijn geschikt voor grotere gezinnen. Parkeren kan op het eigen terrein rondom de gebouwen.

 

 HeemAvenue locatie
 locatie HeemAvenue I

 

 

De verwachte start van verkoop is in september. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

 

Een overzicht van alle lopende nieuwbouwprojecten en de links naar de projectsites vind je hier: Overzicht Nieuwbouw 


Foto's: Van der Kooy Vastgoed

-advertenties-

-goede doel-