DSC 0214In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van creatieve Jannie.

winter foto IIVN verzorgt een bijzondere excursie voor winterse fotografen. Wandel zondag 4 maart mee met de natuurgidsen van IVN en neem je foto apparatuur mee. Want ook aan het eind van de winter valt er van alles te beleven in de natuur, en te fotograferen.

NLdoet Logo grootHet Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Zoetermeer zijn er heel veel grote en kleine klussen waar uw hulp heel welkom is!

Gehecht persDrie kunstenaars, oud-studiegenoten én vrienden van elkaar, tonen tijdens de nieuwe expositie ‘Gehecht’ bij Terratorium (Terra Art Projects) in de Dorpsstraat 12  hun gezamenlijke oorsprong: de liefde voor lapjes, borduursels, draden en structuren.

20160315 79080Nu het buurthuis van De Hoveniers helemaal klaar en geopend is na de verhuizing, starten er ook weer nieuwe activiteiten. Op de vrijdagavond kunt u in een gezellige sfeer dammen bij de buurtvereniging. Vrijdag 2 maart start de buurtvereniging met deze nieuwe activiteit.

keerpunt badmeesterHet is duidelijk dat de roep om meer zwemwater leeft in Zoetermeer, onze lezersvraag over dit onderwerp bereikte vele mensen, waarna ruim 430 Zoetermeerders hun reactie gaven. Deze reacties vindt u terug in de uitwerking van onze lezersvraag. Wij vroegen ook de Zoetermeerse politiek naar hun mening.

keerpunt buitenbad2De komst van een nieuw zwembad – spiksplinternieuw of een uitgebreide variant van De Veur – wordt ongetwijfeld een van de hotste verkiezingsthema’s als Zoetermeer op 21 maart naar de stembus gaat om een nieuwe gemeenteraad te kiezen.  Dit valt op te maken uit de overweldigende belangstelling voor onze lezersvraag over het zwembad, afgelopen zaterdag op Facebook. De vraag trok een record aantal kijkers van bijna 16.000. En 436 lezers reageerden inhoudelijk.

ScootmobielVanaf 1 maart 2018 is het Hulpmiddelencentrum de nieuwe leverancier van hulpmiddelen voor de gemeente Zoetermeer. Het Hulpmiddelencentrum gaat zorgen voor de levering en service van onder andere rolstoelen, scootmobielen en douchestoelen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

mz speelboerderij buitenbeest 19Ben jij een spelletjesfanaat? Geef je dan op voor de Game-Night, op vrijdagavond 2 maart, op speelboerderij Het Buitenbeest! Kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom om het sportief tegen elkaar op te nemen met heel veel leuke spelletjes.

20140829-25836.JPGSpeelmeer gaat groen! Kom in de voorjaarsvakantie bij Speelmeer avontuurlijk, fantasierijk, veilig en heerlijk spelen. Springen en klimmen op luchtkussens en een stormbaan. Ook Speelmeer gaat groen dit jaar, met speciale aandacht voor milieu en afval.

-advertenties-

-goede doel-