bezoekvrouw dalwinaIn de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van Bezoekvrouw Dalwine

Slash N Roses 080417 004IJspaleis SilverDome wordt zaterdag 14 april 2018 omgebouwd tot Rocktempel voor de tweede editie van het SilverDome Legends of Rock Tribute Festival. Met de beste internationale tributes van bands als AC/DC, Foo Fighters, The Rolling Stones, Queen en U2 zullen optreden.

Enjoy your meal E. GrashchenkovaIn de Nationale Museumweek van 9 t/m 15 april krijg iedereen € 1,00 korting op de entree van het Stadsmuseum in Zoetermeer. Een kaartje voor de tentoonstelling ‘Typisch Nederlands/Typically Dutch?’ kost dan nog maar € 2,00. Museumkaart-houders en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

dhnz2018 grootoorvleermuisHet Zoetermeerse Vleermuisplatform houdt alweer 5 jaar de vleermuizen in de stad in de gaten. Met dank aan het platform is ‘vleren’ een werkwoord geworden in de stad: Samen op stap gaan om vleermuizen te observeren. Het jubileumjaar wordt op 14 april geopend met een feestelijke middag in de Weidemolen.

groep2Theatergroep Zpinazie brengt op 14 en 15 april Romeo en Julia de musical op de planken in de kleine zaal van het Stadstheater Zoetermeer. Zpinazie maakt al 20 jaar amateur toneelstukken en musicals onder een zeer ervaren en professionele begeleiding.

Graziella H. RiveroIn verband met 1e Paasdag op a april is het maandelijkse jazzconcert een weekje opgeschoven. Zondagmiddag 8 april gaat in het Golden Tulip hotel figuurlijk gezien het dak er af met de komst van vocaliste Graziëlla Hunsel Rivero.

focus spijtFocus is een Jongeren toneelvereniging die door middel van toneel jongeren bij elkaar wil brengen. Dit jaar speelt Focus Spijt, een bewerking van het welbekende boek van Carry Slee. Hierin wordt het helaas nog steeds actuele thema ‘pesten’ besproken. De voorstellingen zijn op 12, 13 en 14 april.

Promofoto Gerald Troost

Gerald Troost toert rond Pasen 2018 met een muzikaal programma langs verschillende plaatsen in Nederland. Op zaterdag 7 april geeft hij een concert in de vernieuwde kerkzaal van Het Kompas. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur aan het Piet Heinplein 13 in Zoetermeer.

20180329 124572Alle eerste- en tweedeklassers van het ONC Clauslaan hebben donderdag mee gedaan aan het grote Futsal Fissa feest in de sporthal aan het Willem Alexander plantsoen. Wereldkampioenen groundmoves en freestylers Nasser el Jackson, Tom Vegter en Jeand Doest verzorgden tijdens dit feest een optreden.

lionLionsclub Soetermare is gestart met de kaartverkoop voor Koningsontbijt. De club organiseert dit jaar op 27 april voor de derde keer het Koningsontbijt op het Stadhuisplein. Van 9.00-11.00 uur zijn te (verwarmde) terrassen open om te ontbijten.

-advertenties-

-goede doel-