20150604-53147.JPGAlle routes van de avondvierdaagse zullen op de avond van de wandeling vanaf 18 uur weer beschikbaar zijn op Zoetermeer actief! De routes zijn niet gepijld, veel wandelaars halen van te voren bij de organisatie de route van die avond op. Maar het is nu ook mogelijk om digitaal mee te wandelen met de route op uw smartphone!

IMG 4458 Al 26 jaar swingt Zoetermeer van de Blues tijdens het jaarlijkse Zoetermeer Blues Festival. Honderden mensen genoten van de muziek in het centrum van de stad en ook van buiten onze regio weten vele liefhebbers het festival te vinden.

Foto Zomerbanket Lionsclub De MeerbloemLionsclub De Meerbloem Zoetermeer zoekt nieuwe leeuwen. Daarvoor organiseren zij op dinsdag 5 juni het event Meet The Lions bij Hoeve Kromwijk. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen heren vanaf 35 jaar met alle facetten van de Lionsclub kennismaken.

Salon Beeldende Kunst 2018 prijswinnaarsDe expositie ‘Salon Beeldende Kunst 2018’ werd afgelopen vrijdag geopend door wethouder Paalvast. Diverse kunstwerken van cursisten zijn te bewonderen in de vernieuwde kunstgalerie van CKC & partners. Het publiek mocht stemmen uitbrengen op twee kunstwerken.

Stolling Rones2Beleef volop blues, rock en meer op deze 26ste editie van het Zoetermeer Blues Festival! Dit tweedaagse veelzijdige muziekevenement biedt een behoorlijke dosis live entertainment op meerdere podia en horecagelegenheden in het centrum van de stad en gaat vanavond van start.

wiz1Met de zomer in zicht brengt Scylla Theaterproducties op 2 en 3 juni de vrolijke familiemusical ‘The Wiz!’ op de planken in Zoetermeer. In het Stadstheater laten ze het publiek twee dagen lang genieten van de ongelooflijke avonturen van Dorothy in het land van Oz.

toekomstZTMDe komende jaren bouwt Zoetermeer er tussen de 10 en 16.000 woningen bij. Om dat aantal te halen, wil de gemeente meer hoogbouw: torens hoger dan 150 meter. Wij vroegen de lezers waar die torens dan moeten komen. Deze vraag werd zo’n 5200 keer bekeken en er kwamen 63 reacties, waarvan enkele zeer uitgebreide.

Beeld Ja ik wilIn Stadsmuseum Zoetermeer is in de zomer de tentoonstelling ‘Ja, ik wil’ te zien, over trouwen vanaf de jaren ’50 tot nu. Doe mee en deel je trouwfoto op: www.Jaikwil.online en wordt onderdeel van het grootste trouwalbum van Zoetermeer.

2018 Avondvierdaagse dag 2 10Na één tropische wandelavond en twee avonden met wisselvallig weer, waarop het zelfs even onzeker was of de Avond4daagse  wel kon doorgaan, is er vanavond de feestelijke intocht van de wandelaars op het Marktplein. 

20180507 127381Wethouder Isabelle Vugs , wethouder voor D66, neemt deze week afscheid van het Zoetermeerse college. Isabelle Vugs had in deze tijd de portefeuilles onderwijs, zorg en welzijn, personeelszaken en organisatieontwikkeling en het grondbedrijf onder haar beheer. Hoe kijkt zij terug op 4 jaar wethouder zijn in Zoetermeer?

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-