Pop on tour happy family edition, wijkfeest Rokkeveen

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 [enable_registration] => 1 [can_create_tickets] => 1 [enable_discounts] => 1 [default_category] => 0 [default_location] => 0 [can_view_subscriptions] => 0 [can_edit_subscriptions] => 0 [can_delete_subscriptions] => 0 [can_change_subscriptions] => 0 [can_scan] => 0 )
Beginnend op september 14, 12:00

IMG 2792De kleurenbuurt in Rokkeveen organiseert een wijk feest bij wijkcentrum de Vlieger. Vol met muziek, hapjes en activiteiten.

Van 12:00 tot 17:00 kun je genieten van optredens van lokale artiesten tijden, Pop on tour happy family edition. Er zijn optredens, springkussen, karikatuur tekenaar, gochelaar en een schminkartiest.

Naast het podiumprogramma is er op het terrein nog meer te beleven. Kids kunnen zich laten schminken, er is een ballongoochelaar en je kan je uitleven op het super-springkussen. De popcorn/suikerspinkraam zal ook niet ontbreken en er is ook een echte karikaturist aanwezig. De presentatie ligt in handen van John Tuinebreijer en het festival wordt georganiseerd door All-In-One Feestjes en Sweet Lake Events,

De line-up van POP ON TOUR op 14 september ziet er als volgt uit...

12:00 - WILBUR ZITMAN - De zangcarrière van Wilbur begon in 2019 toen hij als ‘Zingende Schilder’ landelijke aandacht kreeg met het nummer 'Je krijgt die kwast niet meer uit mijn hand'. Vanaf dat moment had hij de smaak van het zingen te pakken. Zijn stem doet heel erg aan zijn idool Elvis Presley denken. Zelf zegt hij: “Het is meer een combinatie van Elvis met Shakin' Stevens”. Maar verder is Wilbur gewoon zichzelf, serieus met een dikke knipoog en altijd in voor een lolletje.

12:40 - ANDRÉ PRONK - Eén van Neerlands graag geziene entertainers. Bekend geworden door zijn ludieke audities van Idols en X-Factor, zijn assistentie bij Jensen en jarenlang vaste gast bij radio-DJ Giel Beelen. Al snel kreeg hij de bijnaam ‘Koning van de Lach’...

POP ARTIESTEN13:20 - JOHAN RENSEN - Ooit werd deze sympathieke Zoetermeerder met zijn entertainmentcapaciteiten ontdekt tijdens een karaoke-show. Niet lang daarna is hij de muziekwereld in gestapt en met succes in een stroomversnelling beland. In deze editie wordt hij bijgestaan door side-kick DJ Eddy Coconut.

14:30 - PETER LA HAYE - De in Zoetermeer geboren en getogen zanger Peter La Haye is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Op tienjarige leeftijd kreeg hij een soundmixer, deed al snel mee aan diverse talentenjachten en ging met diverse collega’s op pad. Inmiddels timmert Peter al jaren aan de weg, heeft een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer. Zijn repertoire is afwisselend. Met eigen nummers en bekende covers wordt het gegarandeerd een feest in Rokkeveen!

15:10 - CHICCO - De talentvolle volkszanger Chicco, bekend van zijn Haagse mat en van zijn WK-lied 'Veeg Ze Van Het Matje’, heeft zich in een mum van tijd ontwikkeld tot een veelbelovende artiest. Zijn voorliefde voor het Nederlandstalige genre komt duidelijk naar voren in zijn repertoire.

16:00 - THE WEEPERS - Drie mannen met drie instrumenten, drie akkoorden en een koffer vol met lekkere songs! Songs uit vervlogen tijden. Blues en rock ’n' roll, daar weten deze heren wel raad mee. Een bijzonder goed op elkaar ingespeeld trio dat op verschillende podia op hun plek is.

Wijkcentrum de Vlieger is gelegen in de wijk Rokkeveen aan de Groen-blauwlaan 133 te Zoetermeer en is gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Daarnaast is er ook nog gratis parkeergelegenheid. Dus kom 14 september lekker langs en geniet van veel kijk- en luisterplezier tijdens POP ON TOUR... Hét muziekfeest waar je vrolijk van wordt!



-goede doel-