Vijverpop Tributes

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 [enable_registration] => 1 [can_create_tickets] => 1 [enable_discounts] => 1 [default_category] => 0 [default_location] => 0 [can_view_subscriptions] => 0 [can_edit_subscriptions] => 0 [can_delete_subscriptions] => 0 [can_change_subscriptions] => 0 [can_scan] => 0 )
Beginnend op september 07, 15:00
Categorieën: Evenementen, Dorp, Muziek

019e4646 2688 403a a2d8 e4289662b853 copy copyTijdens het weekend van 7 en 8 september zal Zoetermeer op een uniek topfeest worden getrakteerd: Vijverpop 079. Het jaarlijks terugkerende muziekevenement is gratis toegankelijk en heeft een behoorlijke dosis entertainment. Ook dit jaar is er weer een line-up met artiesten die zorgen voor spektakel. 

Deze zevende editie vindt plaats op het Nicolaasplein in Zoetermeer. De programmering is veelzijdig... funk, soul, dance, ska, disco etc. Een ruime diversiteit aan de leukste bands, musici en artiesten zullen op de planken knallen. Naast muziek wordt het plein aangevuld met diverse foodkramen, horeca en uiteraard een gezellig terras.

Iedereen is uiteraard welkom tijdens deze heerlijke dagen vol entertainment. Het belooft weer een muzikaal, energiek en kleurrijk feest te worden.

Dit jaar zijn er veel tributebands aanwezig. Je kunt o.a genieten van de Rolling Stones, ABBA, Michael Jackson, Boy George en Herman Brood. Zij  zorgen voor een nostalgische trip door de muziekgeschiedenis en brengen de grootste hits van deze iconen tot leven.De aftrap van dit Zoetermeerse Festival is op zaterdag de 7de om 15:00 en duurt tot 24:00. Op zondag kun je nog genieten van 14:00 tot 20:30.

 

Zaterdag 7 september (stagewissels by DJ NRJ)

15:30 16:50: THE BEATLES - by THE BLUE BEETLES

Deze formatie biedt je de authentieke interpretaties van de bekende nummers van The Beatles. Dus, als je een liefhebber bent van de tijdloze muziek van deze legendarische band en wilt genieten van een onvergetelijke middag vol hits zoals Hey Jude, Let it be, Twist and Shout, Yesterday, Come together, A hard day’s night en nog veel meer, nodigen we je uit om mee te zingen en te genieten met The Blue Beetles.

17:30-18:40: BLONDIE - by BACK TO BLONDIE

Vijf ervaren muzikanten van Back to Blondie die elkaar vonden in hun passie voor de iconische Amerikaanse new wave- en punkband. Leadzangeres en frontvrouw Kitty evenaart niet alleen het unieke stemgeluid van Debbie Harry, maar weet ook haar energieke en charismatische persoonlijkheid op het podium over te brengen. Drummer Roelof en bassist Menno zorgen voor de krachtige en strakke basis en Maarten (gitaar) en Eric (toetsen) maken met hun spel de authentieke sound compleet.

19:10-19:40: BOY GEORGE - by THE DUTCH BOY GEORGE

The Dutch Boy George startte zijn carrière in 1987 met een deelname aan de soundmixshow. Sindsdien is hij niet meer weg te denken op de Nederlandse en Internationale podia. Hij lijkt niet alleen sprekend, ook zijn stem is werkelijk zodanig lijkend dat de echte Boy George zelf zeer onder de indruk is van deze act. Met de bekendste hits van Culture Club zet hij keer op keer een groot feest van herkenning neer. Met nummers als: Do you really want to hurt me, It’s a miracle en Karma Chameleon worden de jaren ‘80 weer tot leven gebracht.
20:20-21:50: STRAY CATS - by BLAST OFF

Blast Off brengt een ode aan hun helden Brian Setzer, Lee Rocker en Slim Jim Phantom van de Stray Cats. De band die Rockabilly terugbracht op de hitlijsten in de vroege tachtiger jaren. Ze scoorden verschillende grote hits de fifty looks met een rebels punkrandje. Een mix van strakke beats, rauwe rock’n’roll en jazzy sausje. Het explosieve trio ‘Blast off’ bestaat uit drummer Math Meijers, zanger/gitarist Mark Tielemans en Deon Buck op double bass. Deze drie enthousiaste muzikanten zijn geen look-a-likes maar hun vertolking van de bekende Stray Cats hits zoals Sexy and 17, Stray Cat strut, Runaway boys, Rock this town en Rumble in Brighton raakt je gegarandeerd.

22:30-24:00: MADNESS - by MADLESS

Als grote eindknal van deze dag staat de eerste Nederlandse Madness tribute band op het podium. Eind 2019 ontstond het idee om de Engelse band Madness te eren door middel van een tribute-band. Madness begon in de jaren 80 met hits als One step beyond, Nightboat to Cairo en Baggy trousers. Een tribute-groep werd bij elkaar gezocht en geselecteerd uit muziekvrienden met jarenlange ervaring in de reggae -, rocksteady - en ska-scene. Begin 2020 was Madless, the Dutch tribute to Madness een feit. Zes muzikanten performen in een opzwepende en energieke show de bekendste Madness-hits. Uiteraard nummers die menig Madness-fan uit volle borst kan meezingen.

Zondag 8 september (stagewissels by DJ NRJ)

14:30-15:50: SPANDAU BALLET - by STEAL

STEAL is meer dan alleen een coverband. Het is een eerbetoon aan de legendarische Britse band Spandau Ballet, die in de jaren 80 en begin jaren 90 grote successen kende met hits als True, Gold, en Through the Barricades. Door het opnieuw interpreteren van de klassiekers weet STEAL het publiek mee te nemen op een nostalgische reis naar de hoogtijdagen van de New Romantic-beweging. Met zorgvuldig gereproduceerde arrangementen en gepassioneerde uitvoeringen brengen ze de unieke sound en sfeer van Spandau Ballet tot leven op het podium.

16:20-17:20: ABBA - by SUPER TROUPER

Net als de originele ABBA band bestaat Super Trouper ook uit vier personen. Twee zangeressen, gitarist en toetsenist. Super Trouper geeft ruim een uur durende show met alle grote hits van ABBA. Twee toppers van zangeressen die niet alleen goed kunnen zingen, maar ook het publiek erbij betrekken, zodat het één grote ABBA happening wordt. En, niet te vergeten, twee topmuzikanten die voor de complete ABBA-sound zorgen. Uiteraard zullen de outfits ook geheel in de herkenbare stijl van ABBA zijn. Dus je hoort niet alleen ABBA maar je ziet ook ABBA. Kom kijk en geniet van deze topformatie op Vijverpop Tributes met Sandra Semeijn als Agnetha, Famke v d Duin als Anna –Frid, Wim Meulman als Björn en Peter Bormann als Benny.

17:40-18:20 : MICHAEL JACKSON - by IMI (MJ HISTORY)

IMI is dé nummer één Michael Jackson tribute-live-tape-act van Nederland! Hij heeft furore gemaakt bij het RTL 4 programma 'My name is Michael’ en met MJ HiStory Michael Jackson-tributeband nam hij deel aan seizoen twee van The Tribute: Battle Of The Bands 2023 op SBS6. Sindsdien is hij hard aan de weg aan het timmeren met zijn eigen acts en zijn tribute liveband. Een optreden van deze Michael Jackson tribute is er één om zeer zeker niet te vergeten! IMI probeert het repertoire van Michael Jackson zo dicht mogelijk te benaderen. Niet alleen qua zang, maar ook qua performance. Samen met twee professionele dansers haalt hij alles uit de kast om Michael Jackson weer voor even tot leven te wekken.

19:00-19:45: HERMAN BROOD - by CODE BROOD & THE STONES

Onder de naam Code Brood & The Stones brengt Michel Peters samen met zeven muzikanten twee legendes uit de nationale en internationale rock scene weer tot leven. Geflankeerd door zijn eigen Doreens, Hilde en Judith en ondersteund door muzikanten uit de Skid Row van de muziekscene, die zelf in hun late tienerjaren nog menigmaal op de brommer zijn geklommen om full Speed naar weer een concert van de legendarische Hot Shot Show Performer te gaan kijken.

19:45-20:30: THE ROLLING STONES - by CODE BROOD & THE STONES

Om het feest nog completer te maken, brengt deze band ook nog eens een ode aan de grootste band uit de internationale rock historie: The Rolling Stones. Het repertoire van deze legendarische band maakt de keuze lastig, te veel hits en mooie songs om te spelen.

Georganiseerd door Sweet Lake Events i.s.m. Stichting Onderneem.net.

-goede doel-