Vrijdag 19 april barst de strijd los tijdens de finale van het HKZ-CKC Solistenconcours! Meer dan 60 enthousiaste deelnemers deden mee aan de voorrondes en daarvan presenteren 18 solisten zich de 19e in de CKC Theaterzaal.

Finale HKZ-CKC Solistenconcours 2013

Al vanaf februari zijn de deelnemers aan het jaarlijkse concours druk in de weer met het voorbereiden van hun repertoire. Finale HKZ-CKC Solistenconcours 2013 - 1Daardoor maakten ze het de juryleden niet gemakkelijk. Uiteindelijk is de jury er toch uitgekomen en selecteerde de beste solisten binnen 3 leeftijdscategorieën.

Uiteraard is het CKC trots op zijn muziekleerlingen en docenten. Op deze spannende muziekavond halen zij het beste uit zichzelf naar boven en laten ze horen wat ze hebben geleerd. Zij plaatsen het CKC daarmee in de top van de amateurmuziekwereld en trakteren het publiek op een spectaculaire avond.

Kaarten à € 7,50 zijn te koop bij de receptie van het CKC. Aanvang is 19.00 uur. HKZ-CKC Solistenconcours wordt gesponsord door HKZ Specialisatie. Ga voor meer informatie naar www.ckc-zoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-