20140414-14089

Burgemeester Aptroot overhandigt de selutels aan directeuren Mike Scholte (links) en Eddy Zegwaard (rechts)

 

Scholte Verhuis Groep Euromovers, een Zoetermeers familiebedrijf dat al in 1931 werd opgericht, voegde deze week een nieuwe vrachtwagen aan de vloot toe. Reden voor een feestje, want na moeilijke tijden en krimp voor het bedrijf is uitbreiding nu weer mogelijk. De burgemeester van Zoetermeer, Charlie Aptroot, overhandigde de sleutel van de wagen aan de directie, Eddy Zegwaard en Mike Scholte. Burgemeester Aptroot maakte graag tijd vrij voor deze bijzondere gebeurtenis omdat hij maatschappelijk ondernemen zeer waardeert: “Bij Scholte Verhuis Groep gaat het niet alleen maar om geld verdienen, maar deze mensen nemen ook echt hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo zijn ze al jaren opleidingsbedrijf en steken veel tijd en energie in de stages van scholieren en studenten.” De burgemeester wou graag even zelf uitproberen of de vrachtwagen lekker rijdt, maar werd door directeur Eddy Zegwaard daarbij wel verwezen naar de bijrijdersstoel.

20140414-14083 20140414-14091 20140414-14097
   Na het officiële gedeelte werd op traditionele wijze een fles champagne geopend met een sabel

Scholte Verhuis Groep Euromovers is al jarenlang een toonaangevend bedrijf binnen de verhuisbranche en heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Aangezien het milieu hierin een belangrijke rol speelt, is het bijna vanzelfsprekend dat een nieuw voertuig aan de nieuwste milieu-eisen voldoet. De nieuwste aanwinst is dan ook zuinig in gebruik en heeft een zo schoon mogelijke uitstoot.

Directeur Mike Scholte: “Ons volgende project wordt een elektrische wagen, we zijn hier al mee bezig. Een verhuiswagen hoeft niet altijd heel veel en ver te rijden, elektrisch rijden moet dan goed mogelijk zijn!”

-advertenties-

-goede doel-