Het maatjesproject Jong Perspectief start met avondspreekuren in Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Dit spreekuur is bedoeld voor zowel ouders voor informatie, advies en aanmelding van hun kind of jongere, als vrijwilligers die zich willen aanmelden. Daarnaast kunnen vrijwilligers die al actief zijn als maatje bij Jong Perspectief tijdens het spreekuur langskomen voor ondersteuning en begeleiding.

maatjesproject-jongperspectiefNiet voor elke vrijwilliger of ouder is het mogelijk overdag contact te hebben vanwege gezin of werk, voor hen is het avondspreekuur een uitkomst. Het avondspreekuur wordt in Zoetermeer vanuit het kantoor aan het Croesinckplein 24-26 gehouden en in Pijnacker-Nootdorp in de Bibliotheek Pijnacker aan de Julianalaan 47.

De avondspreekuren zijn gepland op:

woensdag 23 april van 18.30 – 20.00 uur Zoetermeer, Croesinckplein 24-26

maandag 19 mei van 18.30 – 20.00 uur Pijnacker-Nootdorp, Bibliotheek Pijnacker

maandag 16 juni van 18.30 – 20.00 uur Zoetermeer, Croesinckplein 24-26

Jong Perspectief koppelt op vriendschappelijke basis volwassen vrijwilligers aan kinderen en jongeren die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. De koppels trekken als maatjes met elkaar op en ondernemen wekelijks een gezellige activiteit met elkaar. Het gaat daarbij niet om hulpverlening maar om een steuntje in de rug wanneer een kind of jongere tijdelijk niet zo lekker in zijn vel zit. Een luisterend oor van een buitenstaander kan dan enorm veel uitmaken.

Voor het maken van een afspraak tijdens dit spreekuur of meer informatie kunt u bellen met 079-7502233 ma/di/do van 9.00-14.00 uur of een kijkje nemen op de website www.jongperspectief.nl

-advertenties-

-goede doel-