Wilson cheque Andy

De organisator van de Rokkeveense Dekkerloop, Andy Oskam, heeft vrijdag 25 april tijdens een benefietdiner de atleet Wilson Kipsang uit Kenya (de Wereldrecordhouder op de marathon en winnaar van de Londen marathon in 2014) persoonlijk ontmoet. Oskam maakte van deze gelegenheid gebruik om een cheque van € 1.000,- te overhandigen namens de Rokkeveense Dekkerloop voor de African Inland Church. Dit bedrag wordt aangewend voor de aanschaf van huishoudartikelen en schoolspullen voor de bewoners van het dorpje Iten in Kenya.

Aan de 3e editie van de Rokkeveense Dekkerloop in Zoetermeer, in januari van dit jaar georganiseerd door Custom Made Sport, hebben maar liefst 656 deelnemers meegedaan. Van iedere deelnemer ging € 1,- naar het goede doel in Kenya, Iten. De organisatie van de Rokkeveense Dekkerloop heeft dit bedrag van € 656,- verhoogd naar € 1.000,- met ingezameld geld van Bootcamp For Charity, eveneens een project van Custom Made Sport.

“Het was een unieke mogelijkheid om het goede doel van deze editie van de Rokkeveense Dekkerloop te kunnen realiseren met een contactpersoon als Wilson Kipsang”, zo vertelt een enthousiaste Andy Oskam, die zelf als fervent hardloper al eens een training in Kenya heeft gevolgd. “Als organisatie zijn wij zeer enthousiast dat Wilson Kipsang ons de garantie gaf dat de bijdrage op de juiste locatie terecht komt. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor verdere ontwikkelingen met betrekking tot dit goede doel van de 3e editie!”

-advertenties-

-goede doel-