teckelZaterdag 3 mei staat de teckel centraal, tijdens de dag van de teckel bij ’t Dierenparadijs. Vanaf 11 uur begint de dag van de Teckel en alle teckels van Zoetermeer samen met hun baasjes welkom in de winkel aan de Dorpsstraat 75 in Zoetermeer. Als je geen Teckel heeft ben je natuurlijk ook van harte welkom om ’t Dierenparadijs te bezoeken. Er staat een informatiebalie van Royal Canin waar ze je van alles over speciale teckelvoeding kunnen vertellen. Buiten staat een kraampje waar je een gratis gebitscheck kunt laten uitvoeren voor je teckel. De teckels kunnen meedoen aan een wedstrijd: De Teckel Spellen. Welke teckel is het slimst?

Om teckelbezitters wat dichter bij elkaar te laten komen is er om 14:00 The Teckel Walk. (verzamelen om 13:30) Tijdens deze walk ontmoeten teckelbezitters elkaar en houden een wandeling door en om de Dorpsstraat.

Wie mee wil doen aan de teckelwalk kan zich aanmelden via facebook, www.facebook.com/dierenparadijszoetermeer of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Iedereen die mee doet krijgt een goodiebag met wat leuke dingetjes voor de hond en 10% korting op alle aankopen in de winkel.

-advertenties-

-goede doel-