tentdagenIn de laatste week van de zomervakantie van de basisscholen zijn er Tentdagen in Oosterheem. Van donderdag 28 augustus tot zondag 31 augustus staat op het grasveld achter Het Oostpunt (Nieuwlandstraat) ook dit jaar een grote tent waar leuke kinder- en tieneractiviteiten plaatsvinden. Het thema van de Tentdagen voor de kinderen van 4 tot 10 jaar is: ‘Zeesterren’. De tieners hebben ’s middags en ’s avonds een programma met het thema: ‘Overwinnen’. Woon je in Oosterheem? Je bent welkom! Deelname aan het programma is kosteloos.

’s Morgens is er een kinderprogramma voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot 12.15 uur. Zaterdag duurt het tot 13.15 uur. Dan eten de kinderen pannenkoeken. Elke dag wordt er gezongen, is er toneelspel en wordt er een bijbelverhaal verteld. Zaterdag is een dag vol spelletjes.

´s Middags en ’s avonds is er een spelprogramma voor tieners van 10 tot 14 jaar . Het middagprogramma begint om 15.00 uur. ’s Avonds wordt er gestart om 19.00 uur. Behalve zaterdag, dan is er een barbecue en die begint om 17.00 uur. Er staan leuke dingen op het programma. Zo zijn er op donderdag workshops en spelen de tieners op vrijdag ‘Wie is de Mol?’ In het tienerprogramma met de verschillende spelletjes is er ook inhoudelijk aandacht voor het christelijk geloof.

Op zondag is er een gezamenlijke afsluiting in de tent voor het hele gezin. Aanvang 11.00 uur en na de afsluiting is er voor iedereen een broodje.

Alle informatie staat op de website: www.tentdagenoosterheem.nl

-advertenties-

-goede doel-