Denkt u ook wel eens: Als ik op een andere manier werk of naar mijn werk reis hoef ik niet meer zo in de file te staan. Waarom zijn er op de zaak geen auto’s om te delen? Op een veilige plek mijn fiets stallen bij kantoor zou fijn zijn. Of ik zie veel slimmere alternatieven voor het vergaderen op een locatie, slimmer dan per telefoon of internet.  

award-websiteAls u dit regelmatig denkt, is Bereikbaar Haaglanden naar u op zoek. Uw mobiliteitsidee is nu tot maximaal 15.000 euro waard. Geld dat wordt besteed om uw idee in de praktijk in uw organisatie uit te voeren. Dat is niet alleen leuk voor u, dat is ook fijn voor uw collega’s en voor uw werkgever. Slimme mobiliteitsideeën dingen mee naar de MobiliteitsAward Haaglanden 2014 - 2015. Als u wint, gaan we u met een team van deskundigen helpen om uw idee te realiseren! Het budget voor aanpassingen bedraagt maar liefst een bedrag tot € 15.000. Kijk op www.Ga3punt0.nl om uw idee aan te melden. Inschrijven kan tot 1 september aanstaande.

Oproep

De MobiliteitsAward Haaglanden is een tweejaarlijkse prijs en wordt voor de derde keer uitgereikt. Ab van der Touw, bestuursvoorzitter Siemens Nederland en voorzitter van de MobiliteitsAward Haaglanden 2014 – 2015: “De Award gaat dit jaar naar een werknemer met visie. Iemand die om zich heen heeft gekeken en heeft bedacht dat reizen in de spits ook anders kan. Een werknemer die anderen kan inspireren om op een slimmere manier te reizen. Iemand die ziet dat kleine veranderingen bij de werkgever het reizen zoveel handiger en leuker maakt. Naar die werknemers zijn we op zoek. Niet alleen om de visie te delen maar vooral ook om gezamenlijk die visie te realiseren.. Ik roep dan ook alle werknemers in Haaglanden op om met slimme ideeën te komen om de files te verminderen. Wie weet wint uw idee de MobiliteitsAward Haaglanden 2014- 2015.”  

Ga 3.0 is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en onderdeel van het programma Beter Benutten Haaglanden. Doel is een bereikbare regio door een efficiënt gebruik van wegen en het OV- en fietsnetwerk. Een pakket aan maatregelen, waar het Rijk, de regio en het bedrijfsleven samen aan werken moet ervoor zorgen dat in 2014 de files met 20% zijn gedaald. Door het verbeteren van de wegen, het zorgen voor prima fietsvoorzieningen en het OV nog beter te maken, wordt het werknemers gemakkelijker gemaakt om op andere tijden te reizen, de fiets te nemen of het OV te gebruiken. Dit levert niet alleen een beter bereikbare regio op, maar zo is er ook aandacht voor duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en vitaliteit van de medewerkers. Kijk ook op www.bereikbaarhaaglanden.nl voor meer informatie.

-advertenties-

-goede doel-