MenuraZondagmiddag 24 augustus treedt de in Leiden geboren  MENURA op in JJ Music House. Dit talent, geboren als Monica Schwab, is in België opgegroeid waar ze als jong meisje de muziekacademie heeft gevolgd in de klassieke muziek. Inmiddels heeft ze al een indrukwekkende muzikale staat van dienst. Het succes van haar laatste project, haar CD presentatie op 17 november 2013, liegt er niet om.

Het album kent vele accenten, pop/ vleugje rock/country en een paar gevoelige ballads. De titelsong “STAY WITH ME” van het gelijknamige album Staat sinds week 42 in de hitlijst van Radio5 en is zelfs wereldplaat geweest bij “Dichtbij.NL”. Ook bij de “n8 klinkt anders” op radio1 en diverse andere Lokale radiozenders draaien ze tracks van haar album. Tot zelfs in Amerika en België.

Menura is veelzijdig. In 2008 heeft ze in Indonesië vele malen voor groot publiek opgetreden, zowel live als op TV. In 2009 is MENURA weer terug op NL bodem waar ze bezig is met meerdere formaties. Zo heeft ze een solo carrière als Jazz zangeres in het theater, een formatie met een band onder de naam DIMM in samenwerking met Arne van der Heijden en als trio onder de naam Just Us met IJay en Ernestine Prins. Haar grote voorbeelden zijn Norah Jones, Julie London, Eva Cassidy en Diana Krall.

Ze zingt dan ook nummers door deze wereldartiesten uitgebracht in haar repertoire. In 2010 neemt ze een Nederlands nummer op die nog steeds te zien en te horen is op diverse radio en tv stations. Dit is nog maar een greep uit het muzikale bestaan van Menura.

Het optreden van Menura en haar band begint om 17.00 uur, entree € 5,-.

Voor meer info www.jjmusichouse.nl  

Routebeschrijving JJ Music House: de Van der Hagenstraat uitrijden tot het einde, vervolgens het fietspad volgen. Na 200 mtr ligt

JJ Music House aan de rechterkant (nr 34a). Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij de sportvelden.

 

-advertenties-

-goede doel-