scouting-mccormick2Als onderdeel van het Speelmeer paspoort daagt Scoutinggroep John McCormick (JMC) alle kinderen vanaf 5 jaar uit om op zaterdag 30 augustus tussen 11.00 en 17.00 uur langs te komen om allemaal stoere, spannende en leuke buitenactiviteiten te komen doen.

Durf jij op een vlot te varen?

Wil je zien hoe je een kampvuur maakt zonder aansteker of lucifers?

Heb je wel eens brood gebakken boven een kampvuur?

Ben je benieuwd hoe wij kamperen?

Hoe snel ben jij door ons obstakel parcours heen?

speelmeer 30-08-2014Laat je liever je gezicht schminken of ga je liever een cakeje versieren?

Er zijn die dag nog meer spannende en leuke dingen te doen… maar dat moet je maar zelf komen bekijken.

Trek wel thuis alvast je zwembroek of badpak aan en neem een handdoek mee, want er is geen garantie dat je droog blijft!

Heb je honger of dorst gekregen, dan kan je ook voordelig wat te eten of te drinken krijgen. Maar natuurlijk mag je ook zelf een lunchpakketje mee nemen.

Neem ook je papa en mama mee, die worden wel bezig gehouden met informatie en een kop koffie of thee.

Om deel te kunnen nemen aan deze Speelmeer dag bij Scouting JMC is het wel nodig om je in te schrijven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Per Speelmeerbon (in het paspoort op pagina 101) kunnen maximaal 2 kinderen zich inschrijven. Er is plaats voor 60 kinderen, dus wees er snel bij. Geef in de mail aan of er 1 of 2 kinderen komen en wat de namen en leeftijden zijn.

De speelmeerdag bij Scoutinggroep John McCormick wordt zaterdag 30 augustus gehouden bij het rode clubgebouw ‘De Chute’ aan de Van der Hagenstraat in het Van Tuyllpark, naast Dutch Waterdreams.

Kijk voor meer informatie op de website www.johnmccormick.nl

-advertenties-

-goede doel-