LongfondsOp dit moment geniet u wellicht nog van een prachtige zomer zonder al te veel pollen. Op dinsdag 2 september echter gaan de longpuntbijeenkomsten weer van start. De bijeenkomsten van het Longpunt Zoetermeer zijn bestemd voor mensen met een chronische longaandoening, hun partners en mantelzorgers, van 14.30-16.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur), Locatie Regenboogkerk. Nathaliegang 263, 2719 CE Zoetermeer. Een keer komen of alle bijeenkomsten bijwonen, het kan allemaal. Laat u vooral inspireren door zorgaanbieders en ervaringsdeskundigen.

Op 2 september staat het thema 'Voeding en Leefstijl' centraal.

Voor de pauze komen de volgende onderwerpen aan bod:

-              Gezonde voeding

-              Risico's van over- en ondergewicht bij Astma/COPD

-              Er wordt dieper ingegaan op de rol van eiwitten

-              Praktische adviezen

-              Rol van de diëtist

Heeft u vragen hierover, schrijf ze op en neem ze mee! Na de presentatie is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Hoe het interactieve deel na de pauze precies zal worden ingevuld, blijft nog even een verrassing.

Deze middag wordt verzorgd door Nicole Pijper, diëtist Langeland ziekenhuis, Mieke Paleari, diëtist Vierstroom en Marije Langen (diëtist praktijk Dieet is Topsport).

Deelnemers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van!

Deelname gratis, ook voor niet leden

Longpatiënten, partners en mantelzorgers kunnen gratis deelnemen aan Longpunt Zoetermeer. Vooraf aanmelden is niet nodig. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor meer informatie over Longfonds en o.a. Longpunt. zie www.longfonds.nl .

-advertenties-

-goede doel-