header home

20130208 10663De Goede Woning en huurdersvereniging In De Goede Woning maken zich ernstig zorgen over de betaalbaarheid van de sociale huurwoningen in Zoetermeer. De directe aanleiding is het voorgenomen Kabinetsbeleid waarbij buitensporig hoge huurverhogingen worden toegestaan. Die huurverhogingen worden feitelijk via zeer hoge heffingen afgedwongen. In Zoetermeer zullen er daardoor in de toekomst minder betaalbare huurwoningen beschikbaar zijn. Dat betekent dat woningzoekenden met een inkomen tot € 33.000 steeds moeilijker een betaalbare huurwoning kunnen vinden en de wachtlijsten steeds langer worden. De Goede Woning voert daarom actie tegen de huurplannen van de regering en roept u op om dat ook te doen.

Veel mensen hebben nog niet goed door wat er precies gaat veranderen, of denken dat het voor hen wel mee zal vallen. Maar de huurverhogingen treffen vrijwel iedereen, ook mensen die nu huursubsidie krijgen, en dit kan oplopen tot honderden euros per maand.

Laat uw stem horen!

Kies voor uw eigen portemonnee en teken de petitie op www.huurdersdeklos.nl, het maakt hierbij niet uit bij welke wooncorporatie u huurt. De Goede Woning verzamelt de inzendingen en biedt deze, samen met onze zorgen, aan de regering aan.

Spreekuur voor huurders van De Goede Woning

Voor huurders die vragen hebben over de plannen van de regering en de gevolgen voor hun portemonnee organiseert De Goede Woning een speciaal inloopspreekuur.

Deze vindt plaats op het kantoor van De Goede Woning, Storkstraat 6:

dinsdag 12 februari van 16.30 tot 20.00 uur

woensdag 20 februari van 16.30 tot 20.00 uur

-advertenties-

-goede doel-