EWV

Eén van de dansgroepjes die deelnemen aan de EigenWerkVoorstelling

EigenWerkVoorstelling is een voorstelling die bestaat uit choreografieën gemaakt door de CKC leerlingen zelf. Met het thema ‘vormen’ gaan de zelfgevormde dansgroepjes van verschillende leeftijden aan de slag. Naast een eigen choreografie zorgen de leerlingen ook zelf voor hun kostuums, schmink en het lichtplan. Dit wordt natuurlijk besproken en geoefend in de reguliere lessen, maar de bedoeling is dat de leerlingen het voor hun eigen voorstelling helemaal zelf regelen. CKC stelt tijdens dit project de dansstudio's ter beschikking zodat de leerlingen met elkaar ook een repetitieschema kunnen opstellen waarbij ze gebruik kunnen maken van de studio's.

2009 13578-arditoEr doen ongeveer 60 leerlingen mee, verdeeld in 8 groepen. Er wordt keihard geoefend voor de voorstellingen met vooral veel modern en jazz, maar er zijn ook een aantal hip hop choreografieën gesignaleerd. De voorstelling zal ook een wedstrijdelement hebben, een jury bepaalt tijdens de voorrondes welke projecten ook echt uitgevoerd gaan worden tijdens de voorstelling. Na de voorstelling wordt bekend gemaakt wie de beste show heeft gemaakt voor EigenWerkVoorstelling.

Benieuwd naar het resultaat van dit leerzame project? Zaterdag 9 maart staan alle leerlingen op het podium. De kaartverkoop start maandagavond 18 februari bij de receptie van het CKC. Bel voor meer informatie en het reserveren van kaarten: (079) 31 61 411.

-advertenties-

-goede doel-