Afgelopen zondag 26 juli werd de voorlopig laatste bijeenkomst gehouden van Zondag in het Park. Ook nu waren er weer verschillende culturele evenementen georganiseerd door het Terra Arts Project. Kinderen konden de onderzijde van een plastic melkfles versieren en er zo een kleurig mandje van maken. 

Voor het gemeentemuseum werd je toegezongen door twee dames die samen het Ensemble Canta vormen.

Schermafbeelding 2015-07-28 om 12.18.05

Veel kinderen leerden hoelahoepen van een professionele hoelahoeplerares. Veel volwassenen waagden ook een poging, met hilarische taferelen tot gevolg. De kinderen konden het beter. Ook was er de mogelijkheid om mooie tekeningen te maken met stoepkrijt of graffiti te spuiten.

In het park waren wel wat voorzorgsmaatregelen getroffen naar aanleiding van de zomerstorm die zaterdag 25 juli woedde. Een groot stuk van het terrein was bijvoorbeeld afgezet vanwege het gevaar van vallende takken en bomen. De parkgangers hebben hier echter geen last van gehad.

Er waren verschillende optredens die de Zondag in het Park ook deze keer weer muzikaal omlijstten: Aimée Tia trad op, daarna was het de beurt aan de Crying Carlala's en de dag werd afgesloten met een optreden van Janne Schra en haar band.

De eerstvolgende bijeenkomst van Zondag in het Park is op 6 september 2015.

Parkmarkten

Crying Carlala's

De parkmarkten zijn een nieuw initiatief van Terra Arts Projects. Op 2 augustus zal naast de Nicolaaskerk de fotograficamarkt plaatsvinden. Hier kunnen fotografen hun hart ophalen aan oude en nieuwe fotoapparatuur. Ook voor advies kun je terecht op de markt. Deze wordt gehouden van 11 tot 17.

En op 9 augustus is er opnieuw een parkmarkt. Deze heeft als thema 'shop 'till you drop & have fun'. Deze lifestyle markt combineert creativiteit met mooie spullen. Het is de eerste lifestyle markt van Zoetermeer. De markt is deze keer geopend van 11 tot 17.

Bekijk de programmering van de Parkmarkten en de resterende Zondagen in het Park van september. In het weekoverzicht van afgelopen week zijn live beelden te zien van deze Zondag in het Park.

-advertenties-

-goede doel-