felicitaties overhandiging

Op dinsdag 25 juni overhandigt president van de Soroptimistclub Zoetermeer e.o. Monique Koster een cheque aan het Parkinsoncafé in de Recreatieruimte op de Bijdorplaan. De Soroptimistclub Zoetermeer e.o. heeft een bedrag van €500,- bij elkaar gebracht om ervoor te zorgen dat de organisatie van het Parkinsoncafé ook voor de aankomende twee jaar gewaarborgd is. De Soroptimistenclub Zoetermeer e.o. bestaat uit (vak)vrouwen die zich inzetten voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. Dit doen zij door actief internationale, nationale en lokale projecten te ondersteunen.

soroptimistenclubHet Parkinsoncafé ging in april 2012 van start op initiatief van ParkinsonNet Zoetermeer. ParkinsonNet Zoetermeer is een groep van professionals die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en die gespecialiseerd zijn in het behandelen van Parkinsonpatiënten. Tijdens een bezoek aan het Parkinsoncafé kunnen patiënten en partners/mantelzorgers elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Er zijn  altijd minstens vier leden van ParkinsonNet Zoetermeer op vrijwillige basis aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Het Parkinsoncafé vindt eens in de twee maanden plaats in de recreatieruimte van de Bijdorplaan 471-477. Op 25 juni staat er een workshop Salsadansen op het programma.

Wilt u meer informatie over het Parkinsoncafé of overweegt u om het Parkinsoncafé te sponsoren? Neem dan contact op met Annemieke Schipper, telefoon: 079-3462387 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-