vlooienmarktOp woensdag 2 juli is er, tussen 12.00 en 17.00 uur, voor de kleine handelaartjes een middagje vlooienmarkt nabij het dorpscentrum. Dit keer niet meer bij de eerdere locatie (plein Hovestein) maar op de groene strook achter de Dorpsstraat, grenzend aan CKC tussen Leidsewallen en Achterom. Deze nieuwe locatie, die qua veiligheid geschikter is, zal de komende edities als kindermarktplaats gaan fungeren.

Het is dus, vanwege overlast en veiligheid, niet meer toegestaan om op plein Hovestein of elders in de Dorpsstraat te gaan zitten.

Dus... wil je wat extra’s verdienen? Ruim dan nu je kamer op en verkoop je oude spullen op de kindervlooienmarkt op de groene strook achter de Dorpsstraat! Deze markt is er speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De ideale plek om de meegebrachte spulletjes aan de man/vrouw te brengen en een prima manier om een extra zakcentje te verdienen!

Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon met je spullen en zoek een mooie plek uit. Noteer ook alvast de komende kindervlooienmarkten: woensdag 6 augustus en woensdag 3 september.

-advertenties-

-goede doel-