sponsorloop 2014 218

Basisschool De Spelevaert aan de Irisvaart (2-4) in Seghwaert heeft op donderdagochtend 26 juni een grote Sponsorloop gehouden. Het was prachtig weer en alles stond al klaar toen de school begon.

sponsorloop 2014 021De kinderen hadden zich allemaal laten sponseren voor het aantal rondjes dat ze zouden lopen. Na de warming up van Sport en Spel en het startschot van wethouder Vugs en Maartje v.d. Berg, van de STAK, werden enthousiast rondjes gelopen. Dat was allemaal voor het goede doel! Het eerste doel was geld inzamelen voor de STAK, de Speel-o-theek voor gehandicapte kinderen. Het tweede doel was een touchscreen voor de onderbouw.

De onderbouw bleef op de speelplaats en de rest van de groepen deed een parcours rond de school. Het was zelfs warm en er moest flink gedronken worden onderweg. Een aantal mensen van Sport en Spel, ouders en de werkgroep van de school organiseerden het hele gebeuren en hadden er een mooie loop van gemaakt. De kinderen deden enorm hun best en hebben heel veel gelopen. Ze waren dus flink moe! Nu kunnen ze samen met hun ouders het verdiende geld gaan innen met de sponsorkaart en de stempelkaart.

sponsorloop 2014 053 sponsorloop 2014 074

-advertenties-

-goede doel-