DSCF9325Het organiseren van de Taptoe Zoetermeer is dit jaar weer een flinke uitdaging geweest. Iedere keer heeft de organisatie getracht unieke deelnemers naar Zoetermeer te halen. Slechts enkele korpsen kunnen zeggen dat ze meerdere malen deelnemer zijn geweest aan de Taptoe Zoetermeer. Dit jaar vindt op 26 april, Koningsdag, de 27e editie van de Taptoe plaats.

De Taptoe wordt ondersteund door de Gemeente Zoetermeer, Floravontuur Promotie Zoetermeer, fonds 1818 en hoofdsponsor Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer.

Voor deze editie van de taptoe heeft de organisatie een spectaculair programma kunnen samenstellen met diverse topkorpsen. De deelnemers aan de taptoe zijn:

DSCF9348Harpe Davids Zoetermeer & Passie Zoetermeer

Thalita Vlaardingen

Drumguards Delft

Laurentius Voorschoten

Vios Bussum

Blaasbalgen Leidschendam

Hiermee bestaat het programma wederom uit een bonte verzameling van muziek- en showstijlen. Tevens zijn alle deelnemers in de afgelopen jaren tijdens showwedstrijden zeer succesvol geweest bij Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen.

Om 19.20 uur start het voorprogramma op de Markt te Zoetermeer met de Blaasbalgen uit Leidschendam. Om 20.00 uur wordt de Rabobank Taptoe geopend door wethouder Haring.

Aan de voorzijde van het taptoeterrein zal een tribune geplaatst worden met 950 zitplaatsen.

Aan de zijkanten van het taptoeveld zijn staanplaatsen beschikbaar.

-advertenties-

-goede doel-