NLdoet-logo80 leerlingen van het Stedelijk College, Het Atrium en het Oranje Nassau College (locatie Clauslaan) zullen op vrijdag 21 maart de handen uit de mouwen steken voor NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Zij gaan aan de slag bij voetbalvereniging DSO, verpleeghuis Monte Verdi, Stichting Piëzo en Middin. De klussen variëren van een kippenhok bouwen tot een high tea serveren voor mensen met een beperking. Ook helpen ze mee aan het bouwen van kunstobjecten van natuurlijke materialen bij het Noord-Aa. De leerlingen doen dit alles in het kader van hun Maatschappelijke Stage.

Stichting Present en Stichting MOOI hebben de handen ineengeslagen om voor al deze leerlingen geschikte klussen te organiseren. Stichting Present bemiddelt groepen mensen naar vrijwilligerswerk, Stichting MOOI is de bemiddelaar voor Maatschappelijke Stages in Zoetermeer. Er is een succesvolle samenwerking ontstaan die mogelijkheden biedt voor de toekomst.

Meer informatie over Stichting Present vindt u op www.stichtingpresent.nl/zoetermeer . Wilt u meer weten over de Maatschappelijke Stages in Zoetermeer en/of Stichting MOOI? Kijk dan op www.mooi4jou.nl of www.mooi-zoetermeer.nl .

-advertenties-

-goede doel-