De voorbereidingen voor de avondwandelvierdaagse die gehouden gaat worden van maandag 19 t/m donderdag 22 mei zijn reeds in volle gang. Vele scholen hebben zich in het weekend van 15 en 16 maart weer ingeschreven voor de wandeltocht. De organisatie verwacht dat het aantal lopers, net als vorig jaar, weer rond de drieduizend zal zijn.

avond4daagse4 3De start en finish is dit jaar weer op het Stadhuisplein. De starttijd is van 18.00 tot 18.30 uur. Het startburo is bij Eetcafe ‘The Old Pal’ aan het Oostwaarts. Om lang wachten bij de start te voorkomen kan de individuele wandelaar zich ook laten voorinschrijven op zaterdag 10 en zondag 11 mei van 11.00 tot 15.00 uur op het Safarigeel 70 in wijk 18 te Rokkeveen.

Er zijn twee afstanden te lopen, namelijk 5 en 10 km. De routes, die niet gepijld zijn, lopen elke dag door andere wijken en schitterende parken van Zoetermeer. De routes zijn ten opzichte van vorig jaar weer enigszins veranderd. Het inschrijfgeld is ook dit jaar niet verhoogd. De kosten voor vier dagen wandelen bedragen 5 euro inclusief medaille, diploma, sticker en versnapering.

Tevens is er dit jaar weer een donatie aan een goed doel. De Stichting Avondvierdaagse heeft gekozen voor Stichting Leergeld in Zoetermeer.

Stichting Avondvierdaagse is een samenwerking aangegaan met jeugdwerkorganisatie YMCA. Zij zullen drie dagen lang een activiteit organiseren. Ook KERN kinderopvang zal dit jaar weer op de routes aanwezig zijn. Tevens heeft Rabobank Zoetermeer rolletjes pepermunt beschikbaar gesteld voor de wandelaars en wordt de intocht in het Stadshart op de laatste dag gesteund door de winkeliers.

Vrijwilligers

Aangezien de avondvierdaagse geheel door vrijwilligers georganiseerd wordt, kan de organisatie altijd nog wat hulp gebruiken voor één of meerdere dagen.

Voor inlichtingen kan men terecht bij onderstaande telefoonnummers: A.Mansveld, Safarigeel 70,   079- 361.22.98 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en S.Timmer, Berberiszoom 6, 079- 362.05.83       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

-advertenties-

-goede doel-