stadshart.Nieuwsbericht-330x240Op zaterdag 22 maart start de Lenteweek met een Voorjaarsplantenmarkt. Op diverse pleinen in het Stadshart staan vanaf 10.00 uur kramen met voorjaarsplanten en tuin gerelateerde producten uitgestald. Met het voorjaar op komst is dit een uitstekende gelegenheid om tuin of balkon weer lente- klaar te maken! Die dag wordt speciaal voor kids met groene vingers vanaf 12:00 uur een workshop gegeven in de Stadshart Passage, waarbij zij een eigen plantenbakje mogen decoreren. Dit krijgen zij, uiteraard gevuld met een voorjaarsplantje, gratis mee naar huis.

Hostessen delen op zaterdag 22 maart een speciale folder uit, boordevol lentevoordeel. Een groot aantal Stadshart-winkeliers hebben aantrekkelijke aanbiedingen samengesteld, waarmee de klant z’n voordeel kan doen. Zo is er bijvoorbeeld korting op mode, sieraden, tijdschriften, lingerie, tassen en koffie met iets lekkers! De in de folder genoemde aanbiedingen zijn geldig van 22 tot en met 30 maart a.s..

Gedurende de Lenteweek maakt men via de Stadshart Facebookpagina kans op een waanzinnige prijs! Tag op Facebook een vriend of vriendin en win samen een Fashiontrip naar Warschau inclusief vlucht en 2 tickets voor het Warschau Fashionweekend. Deze reis wordt aangeboden door LOT Polish Airlines. Meedoen kan vanaf zaterdag 22 maart via www.facebook.com/StadshartZmeer.

De slotdag van de Lenteweek vindt plaats op zondag 30 maart en belooft een fantastische dag te worden! Tussen 12.00 en 16.00 uur presenteren de Stadshart winkeliers hun nieuwe collecties op een wel heel bijzondere manier! Om 15.00 uur geeft Julia van der Toorn, winnares van The Voice, een optreden in de Burg. van Leeuwenpassage, waarna om 15.30 uur een spetterende Fashionshow volgt.

Tot slot wordt de winnaar bekend gemaakt van de Facebook actie. Een door Van Os Tassen en Koffers aangeboden reiskoffer maakt de Fashiontrip naar Warschau compleet.

-advertenties-

-goede doel-