IMG 4311Iedereen wil zich goed voelen en er goed uitzien, een gespecialiseerde wellnesspraktijk kan u daarbij helpen. Een heerlijke massage, schoonheidsbehandeling of nagelverzorging maakt dat u zich goed voelt en er weer tip-top uit ziet!

Zoetermeer Actief heeft voor u alle wellnesspraktijken in Zoetermeer op een rij gezet, bekijk bijvoorbeeld eens ons nagelstudio overzicht.

BewerkenBianca van den Akker heeft al 16 jaar een grote passie voor de verzorging van handen en voeten. Vanaf oktober 2012 zette zij haar eigen salon voort aan huis in Oosterheem: The Glamour Box. Zij houdt van het ‘glamour’ gedeelte van haar vak, het is een kunst om bijvoorbeeld probleemnagels er weer mooi uit te laten zien. Bianca: “Handen zijn je visitekaartjes, die wil je er goed uit laten zien! Ik geniet ervan als mensen na de behandeling met een gelukkig gevoel naar huis gaan!”

Naast manicure, pedicure en nagelstyling brengt Bianca ook haar passie over naar cursisten die zij les geeft in het groothandel & opleidingen NailCenter Zoetermeer. 

Al met al een drukke baan, maar wel één die haar veel voldoening geeft. “Gelukkig is de salon afgescheiden van het woongedeelte”, lacht Bianca, “anders zou ik moeilijk los kunnen komen van het werk! Maar in het weekend gaat de deur op slot en is mijn tijd echt voor het gezin.”

 

U vindt ons complete wellnessoverzicht op de site onder Z'meer info - Wellness.

-advertenties-

-goede doel-