Driemanspolder

 • 20190314 6205Jeu de Boulesclub Zoetermeer maakt zich met 170 leden klaar voor het grote feest van de opening van hun nieuwe Boulodrome. Het nieuwe clubhuis, met overdekte binnenbanen, wordt zaterdag geopend door burgemeester Aptroot.

 • 20190313 095056Boomfeestdag in het Willem-Alexanderplantsoen was dit jaar nog specialer dan andere jaren. Alle leerlingen van groep 6 van IKC Stella Nova, Paulusschool en Koningin Wilhelminaschool maakten met het planten van 160 bomen de herinrichting van het park af.

 • DSCN7716Na een kleine 40 jaar werkzaam te zijn geweest op de Koningin Wilhelminaschool, heeft juf Lisan nu afscheid genomen. Begonnen als kleuterleidster, later als groepsleerkracht en de laatste jaren als ib-er heeft zij zich met al haar kracht en liefde ingezet voor de KWS.

 • clauslaan politieDe Politie Zoetermeer vraagt op Facebook om filmpjes of foto's van een mishandeling op de Clauslaan vandaag. Omstreeks 13.30 uur werd er door 2 meiden op de Clauslaan, ter hoogte van het ONC Clauslaan, gevochten.

 • kai seiBudoschool Kai Sei, die nu lesgeeft aan het pand aan de Stadhoudersring 5, is dringend op zoek naar een nieuwe locatie voor de lessen. Ze moeten het huidige pand 1 juni dit jaar verlaten en hebben nog geen vervangende locatie gevonden.

 • ongeluk afrikawegEen achtervolging over de Afrikaweg is vrijdagavond 25 januari geëindigd in een crash. De achtervolgde auto kwam tegen een stoplicht op de kruising Afrikaweg Van Leeuwenhoeklaan tot stilstand. De bestuurder is na de crash aangehouden.

 • bySannevandenEndeFotografie 15De 2B-Married Bruidsbeurs is na meerdere succesvolle edities echt een begrip geworden in de trouwbeurzenwereld van Zoetermeer en omstreken. Bezoekers kunnen meelopen met een van de live ceremonies die verspreid over de dag plaatsvinden, proeven van een bruidstaart en proosten met champagne.

 • ZV Dolfijn 20190112865A0317Vanaf 1 januari zijn de zwemlesactiviteiten van stichting Dol-fijn overgenomen door WVZ Zoetermeer. Daarmee is WVZ Zoetermeer uitgebreid met een leszwemafdeling voor kinderen met een beperking of die meer tijd nodig hebben voor zwemles. Hiermee is WVZ in een klap honderd nieuwe leden rijker.

 • FotobridgeDe inschrijving voor de succesvolle jaarlijkse bridgedrive van Soroptimist International Club Zoetermeer e.o. is geopend. Op zondag 3 februari wordt weer gespeeld in 2B-Home Event Centre, de opbrengst gaat naar goede doelen die de club steunt.

 • oh wijkpostIn verschillende wijken in Zoetermeer worden dit jaar weer de nieuwjaarsbijeenkomsten gehouden voor alle wijkbewoners. In Oosterheem, Seghwaert/Noordhove en Dorp/ Driemanspolder/Stadscentrum / Palenstein bent u van harte welkom voor een gezellige avond met veel informatie.

 • De onthulling van het totale eindbedrag Dance4life copyYouTuber Marije Zuurveld onthulde woensdag 19 december op het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan het totaalbedrag van Dance4life onthuld: ruim 30.000 euro. Een groot deel hiervan – maar liefst 4000 euro - is binnengehaald door het ONC.

 • Wonderlijkshoot5'Een Wonderlijke Kerst' vertelt het verhaal van de rijke, maar o zo verwende, Geertruida - dochter van de Graaf. Haar vader de Graaf zit met zijn handen in het haar en weet niet meer wat hij met zijn verwende dochter aan moet, zij krijgt in alles haar zin. Zou de Kerstfee raad weten?

 • taverzo2Het tafeltennisteam deBoer Taverzo ontvangt aanstaande zaterdag Fortune Kiev, de zeer sterke ploeg uit Kiev. Wereldtoppers, Vlasov, Pryschpeva en Zhmudenko zullen naar Zoetermeer afreizen en om met Taverzo te strijden om een plek in de kwartfinale van de Europacup.

 • ONC Clauslaan Gouden Schoolkantine Het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan heeft de gouden Schoolkantine Schaal 2018 van het Voedingscentrum verdiend. Hiermee laat de school zien dat een gezond aanbod en een gezonde uitstraling centraal staan in de schoolkantine.

 • 20181122 1603Het ONC Clauslaan staat deze hele week in het teken van het goede doel. Tijdens de projectweek In beweging voor een ander zal de school zo veel mogelijk geld ophalen voor twee goede doelen: een school in Suriname en Dance4life.

 • Timmeren op Super8dag ONC ClauslaanHonderden achtstegroepers werden donderdag 1 en vrijdag 2 november verwelkomd op de rode loper bij het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan. Zij hadden de hoofdrol tijdens de traditionele Super8dagen. Op deze dagen kunnen zelf zien wat de school allemaal te bieden heeft.

 • pa vo stedelijkcollege 2Het Atrium en het Stedelijk College gaan met ingang van volgend schooljaar grondig veranderen. De scholen kiezen voor een nieuwe richting, met beroepsgericht onderwijs in één gebouw en de mavo, of vmbo –tl in een apart gebouw.

 • Vijverpop 6 oktober 2018 2 van 13Zaterdag 6 oktober werd Zoetermeer op een echt zonnig topfeest getrakteerd met de derde editie van Vijverpop op het centrale plein van winkelcentrum Vijverhoek in Driemanspolder. Deze derde editie van Vijverpop 079 ging gepaard met het 5-jarige jubileum van het winkelcentrum. 

 • MG 1153Vijverpop komt zaterdag 6 oktober weer terug naar winkelcentrum Vijverhoek. Live entertainment tussen 12:00 en 21:00 uur op het centrale plein van winkelcentrum zorgt voor veel gezelligheid met een extra feestelijk programma vanwege het vijfjarig jubileum van de feest.

 • 20180924 132741Ex-profbasketballer Chip Jones opende maandagochtend 24 september op Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan het project Alleen jij bepaalt wie je bent. Voor de vierde keer op rij doet het ONC mee aan dit sportieve project. Doel is het ontwikkelen van sociale vaardigheden door middel van sport.

-goede doel-