Muzikaal optreden E-Sax

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 [enable_registration] => 1 [can_create_tickets] => 1 [enable_discounts] => 1 [default_category] => 0 [default_location] => 0 [can_view_subscriptions] => 0 [can_edit_subscriptions] => 0 [can_delete_subscriptions] => 0 [can_change_subscriptions] => 0 [can_scan] => 0 )
Beginnend op september 15, 13:00

E sax foto 4 DEFOp 15 september 2024 zijn ze weer in de Hof van Seghwaert, de goede bekenden van het E-Sax orkest. Het maar liefst 15-koppige orkest onder leiding van dirigent/arrangeur Eloy Wigman. Het orkest speelt met veel enthousiasme bigband arrangementen van jazz klassiekers zoals die in een moderne uitvoering vertolkt worden door onder andere Michael Bublé (Moondance) en Robbie Williams (Swing Supreme). Ook het nummer Bella Ciao, bekend van de Netflix serie La Casa de Papel, wordt gespeeld.

Mooi extraatje is het optreden van twee saxofoonkwartetten uit het orkest die een kort optreden verzorgen. In de pauze speelt een saxofoon/gitaar duo live muziek op het Hof-terras.

Kortom, er gaat genoten worden van een zeer gevarieerd muziekprogramma. Ieder is van harte welkom in de perenboomgaard op 15 september, inloop kan vanaf 13.00 uur; het optreden duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

De Hof van Seghwaert is een gezellige wijktuin in een prachtige groene boomgaard midden in de wijk Seghwaert. Een groene plek waar men vooral in contact komt met andere mensen. Respect voor elkaar en voor de natuur is vanzelfsprekend.

De wijktuin en de boomgaard worden onderhouden door een grote groep vrijwilligers. Meer informatie is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl en op Facebook en Instagram. De ingang van de Hof van Seghwaert ligt naast de parkeerplaats van Gaardedreef 169 in de wijk Seghwaert. Vanaf Randstadrailhalte Seghwaert is het 2 minuten lopen.

-advertenties-

-goede doel-