ZA logo 2018Zoetermeer Actief heeft een zeer groot bereik in Zoetermeer die het bijzonder interessant maakt voor ondernemers om zich kenbaar te maken. Wij bieden jou ruime variatie aan mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Hiervoor hebben wij verschillende opties, maar het liefst maken wij een passend aanbod bij jouw wensen. Wij zijn hyper lokaal en staan tussen de Zoetermeerders. Wij weten wat er speelt in de stad en hoe we de mensen voor jou kunnen bereiken.

Neem contact met ons op voor maatwerk via: 06- 41760724 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Schermafbeelding 2022 01 24 om 14.14.31
 Dia2
 Dia3
 Dia4
 Dia5
Dia6

 

 

 

Mijn Wijk

20160112 75418De pagina Mijn Wijk wordt gevuld door vrijwillige reporters en fotografen uit de wijk zelf. Zij brengen voor u het kleine nieuws uit de wijk onder de aandacht en zorgen ervoor dat de agenda goed gevuld blijft met activiteiten.

Vindt u het leuk om mee te schrijven voor uw eigen wijk? Neem contact op met Zoetermeer actief via email info@zoetermeeractief.nl. Ervaring in het schrijven of fotograferen is niet nodig, wij zorgen voor workshops, begeleiding en eindredactie!

Hier vindt u de verschillende wijken van Zoetermeer:

Buytenwegh - De Leijens

Dorp - Palenstein

Meerzicht - Driemanspolder 

Oosterheem

Rokkeveen

Seghwaert - Noordhove

Stadscentrum

-goede doel-