U kunt met de Zoetermeer actief redactie contact  opnemen via:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertrouwenscontactpersoon: Mark Neijssel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


ZA logo 2018Waar ons te vinden op sociale media?


Twitter: @zmeeractief
Facebook: Zoetermeer Actief
Instagram: Zoetermeer Actief

LinkedIn: Zoetermeer Actief bedrijfspagina
YouTube: Zoetermeer Actief film

 

Veelgestelde Vragen

 

Kan ik jullie ook een PB-tje sturen via Facebook? 

Ja, dat kan, maar alles wat via de e-mail komt zal sneller gezien worden. Zeker kopij wordt sneller op de site gezet als het via de mail komt. U kunt ons bereiken via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kan ik ook langskomen bij jullie kantoor?

Nee, dit zal niet gaan. Al onze vrijwilligers werken vanuit huis. Wij hebben geen kantoor. Wel houden wij onze redactievergadering in de Bibliotheek-Forum en kunnen daar mensen ontvangen op afspraak. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mag ik jullie aanspreken als ik jullie bij een activiteit of evenement zie?

Ja, heel graag zelfs. Wij vinden het altijd leuk om onze lezers te spreken. Wij zijn vaak te vinden als schrijvende pers, fotograferende en filmende pers. Uw mening is voor ons belangrijk. Niet voor niets zeggen wij: 'Jouw Stad, Jouw nieuws'. 

 

 

Mijn Wijk

20160112 75418De pagina Mijn Wijk wordt gevuld door vrijwillige reporters en fotografen uit de wijk zelf. Zij brengen voor u het kleine nieuws uit de wijk onder de aandacht en zorgen ervoor dat de agenda goed gevuld blijft met activiteiten.

Vindt u het leuk om mee te schrijven voor uw eigen wijk? Neem contact op met Zoetermeer actief via email info@zoetermeeractief.nl. Ervaring in het schrijven of fotograferen is niet nodig, wij zorgen voor workshops, begeleiding en eindredactie!

Hier vindt u de verschillende wijken van Zoetermeer:

Buytenwegh - De Leijens

Dorp - Palenstein

Meerzicht - Driemanspolder 

Oosterheem

Rokkeveen

Seghwaert - Noordhove

Stadscentrum

-goede doel-