Bij Zoetermeer Actief is er regelmatig plaats voor vrijwilligers en mensen die een werkervaringsplaats of stage zoeken.

 

Op dit moment hebben we de volgende vrijwilligers vacatures:

- Tekstcontroleur
- Sportreporter
- Cultuurreporter

Naast deze vacatures is het vaak ook mogelijk om op variabele basis bij te dragen aan Zoetermeer Actief, bijvoorbeeld door het schrijven van artikelen over de prestaties van je eigen sportclub die wij dan vervolgens op de site plaatsen. Ook een column is mogelijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met de hoofdredactie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Veelgestelde Vragen

 

Heeft Zoetermeer Actief ook korte vrijwilligers klussen? 

Ja, dat hebben wij zeker. Dit kan van alles zijn, daarom zouden wij het leuk vinden als je hierover contact met ons op wil nemen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heeft Zoetermeer Actief alleen maar plek voor reporters en tekstschrijvers?

Nee, zeker niet. Wij hebben altijd plek voor een enthousiaste fotograaf, filmer of editor. Maar ook vrijwilligers die handig zijn met social media of marketing. Kortom,  enthousiaste mensen zijn altijd welkom voor een gesprek om te kijken wat er bij ons te doen is.

Wat levert vrijwilligerswerk bij Zoetermeer Actief mij op?

Wij denken veel. Wij hebben een leuk team op de redactie en enthousiaste fotografen en filmers. Wij kunnen niet betalen in geld, maar wel in ervaringen en cursussen. Als vrijwilliger leer je Zoetermeer kennen op een manier die jij je niet had kunnen voorstellen, dat blijkt keer op keer. Daarnaast is vrijwilligerswerk bij ons vaak leuk en altijd interessant. 

 

 

Mijn Wijk

20160112 75418De pagina Mijn Wijk wordt gevuld door vrijwillige reporters en fotografen uit de wijk zelf. Zij brengen voor u het kleine nieuws uit de wijk onder de aandacht en zorgen ervoor dat de agenda goed gevuld blijft met activiteiten.

Vindt u het leuk om mee te schrijven voor uw eigen wijk? Neem contact op met Zoetermeer actief via email info@zoetermeeractief.nl. Ervaring in het schrijven of fotograferen is niet nodig, wij zorgen voor workshops, begeleiding en eindredactie!

Hier vindt u de verschillende wijken van Zoetermeer:

Buytenwegh - De Leijens

Dorp - Palenstein

Meerzicht - Driemanspolder 

Oosterheem

Rokkeveen

Seghwaert - Noordhove

Stadscentrum

-goede doel-